Over ons

Als jong, dynamisch bedrijf, reeds enkele jaren actief in de wereld van gietvloeren, willen wij ons onderscheiden in de geleverde kwaliteit.
Dacatuc plaatst enkel met eigen mensen die continu worden bijgeschoold. Dit in combinatie met het gebruik van hoogwaardige grondstoffen resulteert in innoverende en exclusieve afwerkingen.Onze drang naar perfectie verplicht ons smetloos vakmanschap te leveren gepaard met de nodige creativiteit.
Onze producten zijn geschikt voor zowel industrieel als particulier gebruik.
Voor onze residentiële vloertoepassingen of designvloeren op basis van epoxy en PU beschikt Dacatuc over een waaier van mogelijkheden in kleuren en afwerkingen. Door het creatief meedenken met de klant, kunnen wij unieke vloeren aanbieden die zich onderscheiden in esthetiek en sfeer. Dacatuc is erkend plaatser van Metalufloor® en Cromafloor™ design gietvloeren op basis van epoxy. Als naadloze PU gietvloer bieden we zowel aromatische als alifatische uv bestendige gietvloeren aan. Onze vloeren worden steeds voorzien van een uv bestendige al dan niet ingekleurde vernislaag , verkrijgbaar in matte of satijnglans uitvoering.
Verder zijn wij heel trots erkent uitvoerder te zijn van de weber design cementgebonden gietvloeren.

Industriële epoxy- en polyurethaanvloeren worden doorgaans geplaatst omwille van hun uitstekende prestaties betreffende chemische en mechanische weerstand. Zeer belangrijk is dat Dacatuc, in samenspraak met zijn leveranciers, de eisen en eigenschappen van de vloer, vooropgesteld door de klant, bekijken om zo de meest gepaste kunstharsvloer aan te bieden. Voorbeelden hiervan zijn vloeren met een extreme chemische weerstand of antistatische vloeren.
Ook herstellingen van uw industriële vloeren behoren tot onze core business. Graag helpen wij U verder de productiviteit en veiligheid van uw bedrijf te verhogen.
De belangrijkste eigenschappen van onze gietvloeren: naadloos, vloeistofdicht, hoge slijtvastheid, hoge trek- en buigsterkte, uitstekende chemisch bestendigheid, geluidsdempend, zeer onderhoudsvriendelijk, nagenoeg in alle kleuren beschikbaar en geschikt voor nagenoeg elke bestaande ondervloer door geringe laagdikte.
Indien U meer informatie, een vrijblijvende offerte of het bezoek van een van onze vertegenwoordigers wenst, contacteer ons dan per telefoon of e-mail.
Het DACATUC team